zondag 18 september 2011

Whoops

Damn it! Is het te zien dat de school terug is begonnen? Ik heb al 19 dagen gewoon nikske gepost! Busy busy.... Dat wil nochtans niet zeggen dat er hier weinig creatiefs te gebeuren valt hoor! Afgelopen weken maakte ik nog een turnzakje voor de zoon, een pennenzak voor mijn zieke vriendinnetje en wat babyspullen op bestelling. Alleen ben ik zo dom geweest er geen fotootjes van te nemen. Bijgevolg kan ik geen realisaties posten :-/

Voorts ben ik afgelopen woensdag gestart met nieuwe naailesjes. Eerlijk gezegd viel het tegen, allemaal oudere dames die precies al langer in dat naaigroepje zitten en al heel wat kunnen! Die bekeken mij wat verdwaasd aan, hadden precies nog nooit zulke kleurrijke stofjes gezien, laat staan een jonge madam die met weinig voorkennis en nog minder ervaring daar kinderkleding kwam naaien! Ik voelde me als een one woman rariteitenkabinet ;-)

Even heb ik overwogen om niet meer te gaan en het gewoon allemaal op mijn eigen uit te zoeken met de deskundige hulp van mme zsazsa, oon, polkadotjes of meisjesmama om maar een paar van mijn online heldinnen te noemen.
Daarna bedacht ik: stik! Ik doe gewoon mijn ding en als ik hulp nodig heb met iets dan vraag ik het. Het is nu eenmaal de enige naailes in de omgeving die op woensdag te volgen valt...

Het eerste project dat op poten staat is een rokje voor mijn bijna jarige metekindje. Ik beloof: deze keer zal ik wel een fotootje trekken om het resultaat te delen.
.

3 opmerkingen:

 1. Vergeet de fotootjes niet! Wij zijn benieuwd hoor!
  En laat je niet doen door de madammekes van uw naaiclubje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Stik!" Good one, Rippeltje , laat ze maar een poepie ruiken! Wie weet , binnen een paar weken vliegen de polkadotjes en de M.Millertjes daar door het klaslokaal! Stippel Power! ;-)
  Enne...dat fotootje: het is u geraden om er -minstens- één te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de madammekes waren al heel wat vriendelijker de volgende les :-) binnenkort volgen fotootjes van mijn cirkelrokjes ... een mens moet eenvoudig beginnen hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen