woensdag 23 november 2011

de quiz

Waar zit rippelstippel?

Awel sè da zal ik nu ne keer uitleggen. De voorbije maand ben ik totaal opgeslokt door 'de quiz'. Eind vorig schooljaar vroeg mijn liefste collegaatje of ik niet wou helpen met het opstellen van kwisvragen voor 'de quiz' op school. Als fervente fan van idiootje weetjes zei ik volmondig : ja! Het collegaatje in kwestie was namelijk op bevallingsverlof en zat in hare babybubbel. Mijn partner in crime echter zat dan weer met pré-weddingstress. Kortom ik stond er zo wat alleen voor... dus de afgelopen maand(en) deed ik niet anders dan feitjes zoeken, de actualiteit bijhouden en leuke vragen bedenken voor 'de quiz'. 170 stuks maar liefst!

Naaien? Dat schoot er bij in. Maar 'de quiz' is af. Vrijdag mag ik eindelijk mijn ei leggen.
Omdat ik ook beloofd had om wat leuke prijsjes te frutselen kroop ik eindelijk nog eens achter mijn machientje.  Met heel wat restjes maakte ik portemonneetjes en wat pennenzakken. Ik blijf leerkracht, wat had u gedacht .
De fimoroosjes werden eindelijk ringen en ik verpakte ze in een leuk zakje. Om het er net echt uit te laten zien deed ik beroep op deze fantastische dame die mij een superleuke stempel maakte.
Nu is het ongeduldig afwachten wat de kwissers vinden van de vragen en de prijsjes. Spannend!
2 opmerkingen:

  1. blij dat je terug ben! ik heb hier een vent zitten die dat ook 1 keer per jaar opstelt en daar kruipt idd veeeeeeeel werk in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. update : quiz en prijsjes waren een groot succes ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen