dinsdag 25 september 2012

Bazaar bizar deluxe

De afgelopen weken was het enorm druk ten huize rippelstippel. Onder aanmoediging van mijn nieuwe maatje van Studio Blanche had ik mij namelijk voor het eerst ingeschreven voor een creatief beursje. Erg spannend allemaal.
Dat wilde echter wel zeggen dat dus héél wat genaaid moest worden. Ondertussen is het schooljaar ook begonnen, dus werden het huis, de vent en de zoon wat verwaarloosd. Ze hadden er wel begrip voor die lieve vent en superzoon van mij. Gelukkig maar.
Gisteren was het dan zover. Ik moet toegeven dat ik wat nerveus was, zo'n eerste keer.
Ging er veel volk zijn? Waren de andere mensen leuk? Hoe moet ik een kraampje opstellen? En vooral : waren mijn spulletjes wel goed genoeg?
Het was erg gezellig, de beurs vond plaats in een oude vierkantshoeve en er waren 28 standhouders. Nog voor de beurs officieel begon stoomden de eerste nieuwsgierigen toe en dat is zo gebleven! Druk druk druk maar oh zo gezellig. Kortom het was een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar.


2 opmerkingen:

  1. Oh, leuk zeg! Ik ben ook gevraagd voor een plaatselijk marktje, wel pas in maart. Geen idee hoe ik het moet aanpakken ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er alvast héél aantrekkelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen