vrijdag 26 oktober 2012

Negen en cool

Het neefje was jarig. Wel negen jaar werd ie! En grote jongens van negen willen geen speelgoed of kleren voor hun verjaardag. Dat is kinderachtig en niet cool.
U ziet, negenjarige jongens willen namelijk centjes. Want jongens van negen verdienen niet genoeg centjes om dure spullen te kopen. En deze negenjarige wou een nieuwe Wii-u, want das niet kinderachtig en wél cool. Uiteraard wil tante rippelstippel  ook iets cool geven. (want dan is zij per definitie toch ook cool, niet? )

Dus werd het neefje gesponsord.

Alleen worden er ten huize rippelstippel nooit, maar dan ook nooit, gewoon centjes gegeven. Zelfs centjes verdienen een leuke verpakking.
Er werd meteen gedacht aan een portemonnee, maar jongens van negen vinden portemonnees ook niet erg spannend. Op welke manier kan je nu geld geven aan een jongen van negen die graag gamed? Als het negenjarige neefje ergens naar toe gaat, gaat immers onvermijdelijk zijn nintendo DS mee.

Potlood en schetsboek werden boven gehaald en er werd een ideetje op papier gezet om een game-portemonnee te maken. Zo eentje waar je alle spelletjes in kunt steken. Ik koos voor mijn meest favoriete stofje aller tijden en maakte het volgende :


Op zijn verjaardagsfeestje opende het feestvarken zijn pakje en zei: "Hé tante dat is cool!"

Oef!

4 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad cool! Leuk blogje heb je trouwens...ik volg je.
  KAtrien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof idee! En je hebt een toffe blog, dus ik ben volger geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. My God, dat is écht cool, die pin ik zeker om zelf ook eens te maken. Super!

  BeantwoordenVerwijderen