vrijdag 29 juli 2011

cupcake trial

Gisteren was den opa jarig. Ik kreeg het ineens in mijn hoofd om zelf eens cupcakes te maken voor het feestje. Waarom weet ik eigenlijk niet, want wij zijn geen cake - of taartmensen.
Mijn enige taartervaring was bij het verjaardagsfeestje van de zoon en eerlijk gezegd was de versiering misschien best geslaagd, maar de koekjestaart niet echt. En zeg nu zelf... wie kan der nu koekjestaart doen mislukken? Ik dus.

Enfin om één of andere reden wou ik dus cupcakes maken.  Om het zekere voor het zekere te nemen - en omdat ik nu eenmaal lui ben en de gemakkelijkste oplossing zoek - kocht ik cupcakemix. Nu moest ik enkel boter, water en eitjes toevoegen. Zo ver geraakte ik nog wel. Het deeg ging de oven in en wonderwaarlijk toverde ik zowaar cupcakes tevoorschijn. Daarna de suikerpasta erbij gehaald en den hoop versierd. Het resultaat was zelfs aanvaardbaar. Voilà zo simpel is dat.

2 opmerkingen:

  1. Jammie! Ze zien er in elk geval lekker uit! Een tip voor je volgende probeersels: probeer ze eerst uit op een test panel. Daar moeten toch kandidaten voor te vinden zijn?! Ahum ahum.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke versiering, vooral de hartjes en de sterretjes. De smaak kan ik van hier niet beoordelen ;).
    Moest je de koekjestaart nog eens een kans willen geven. Ik heb een blogpost met alle tips & trics om die te laten slagen.

    BeantwoordenVerwijderen